Jdi na obsah Jdi na menu
 


Deneb odjela do nového domova

 V době, kdy píšu tuto zprávu je na cestě do nového domova poslední štěňátko z vrhu D - Deneb Dorin. Denebka bude žít u rodiny Vukovič v chorvatském městě Trnovec Bartolovečki. Já doufám, že se Gordaně, jejím dvěma dcerám Laře a Martě i jejímu manželovi splní všechny plány, které s Deneb mají.

Deneb u nás byla do 4 měsíců a já přiznávám, že se mi dávala do nového domova velmi těžko, ale vím, že jsem pro ni vybrala laskavou a milující rodinu.

Denebko - miláčku, měj se v nové domově moc dobře. Přeji ti spoustu výstavních úspěchů a krásný život s tvojí rodinou.

a

At the time of writing this report is on the way to a new home last puppy from litter D - Deneb Dorin. Denebka will live with families Vukovič in  the Croatian city  Trnovec Bartolovečki. I hope that Gordan, her two daughters, Lara and Martha and her husband met all the plans that have to Deneb.

Deneb has been with us for 4 months and I confess that I gave to his new home very difficult, but I know that I chose for her kind and loving family.

Denebko - darling, take care of a new home very well. I wish you many show successes and wonderful life with your family.

a

U vrijeme pisanja ovog izvještaja je na način da se novi dom štene iz legla zadnja D - Deneb Dorin. Denebka će živjeti s obitelji Vukovič u hrvatskom gradu Trnovec Bartolovečki. Nadam se da će Gordan, njezine dvije kćeri, Lare i Marta i njezin suprug ispunio sve planove koji su se Deneb.

Deneb je s nama za 4 mjeseca a ja priznajem da sam dao svoj novi dom vrlo teško, ali znam da sam izabrao za njezine nježne i ljubiti obitelji.

Denebko - ljubav, brine o novi dom jako dobro. Želim Vam mnogo uspjeha i pokazati predivan život sa svojom obitelji.

Obrazek

Obrazek